KVALITETNE PLITKE TUŠ KADE ODLIČNOG OMJERA

CIJENE I KVALITETE

Bez obzira na veličinu samog prostora, tuš kabine su zadnjih godina postale veliki trend u uređenju kupaonica.

I dok su u zemljama Zapadne Europe tuš kade u razini poda, odnosno plitke tuš kade već prije desetak godina doživjele veliki boom, polako, ali sigurno i kod nas ulaze u svakodnevnu praksu.

Kvadratura prostora više nije presudna kad je u pitanju odluka o načinu formiranja prostora za tuširanje, a idealan izbor su uvijek plitke tuš kade u kombinaciji sa odgovarajućim paravanom.

BiH proizvođač kupaonske opreme HIDRA Stil d.o.o. u svom širokom asortimanu nudi plitke tuš kade u raznim dimenzijama, uključujući i polukružnu izvedbu, kako bi se savršeno uklopile u sve kupaonske konfiguracije, a ugrađuju se na pločice ili u ravnini poda. Ove tuš kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji ih čini ugodnima na dodir te vrlo jednostavnima za čišćenje i održavanje.

Protuklizna svojstva ovog materijala, kao i činjenica kako se patogene čestice manje zadržavaju na akrilnim tuš kadama zbog visoke razine neporoznosti, doprinose zdravlju i sigurnosti.

Sve HIDRA Stil tuš kade imaju 10-godišnju garanciju te servis dostupan na teritoriju cijele BiH.

 

Mi smo za vas izdvojili tri plitke tuš kade iz Hidra Stil asortimana koje će vas osvojiti estetikom i funkcionalnošću, a svima im je zajedničko: paktične, moderan dizajn, dobra cijena.

1. Valeria  je plitka tuš kada koja je namijenjena za ugradnju na keramičke pločice ili na estrih.Može se ugradjivati i u                  ravnini keramičkih pločica a i sa oblogom i konstrukcijom.Izradjuje se u nekoliko različitih dimenzija pa je idealna za                gotovo sve veličine kupaonica, a izradjuje se u pravougaonom i kvadratnom obliku.

2.Acer je super plitka tuš kada koja se ugradjuje na pločice ili na estrih. Ravna, moderna, praktična.. Izradjuje se                            u pravougaonom, kvadratnom i polukružnom obliku.

3.Verum wide je još jedna od ljepotica iz serije plitkih tuš kada. Ono što ju čini zanimljivom je otvor za sifon prekriven              poklopcem. Izrađuje se u nekoliko dimenzija, a dostupna je u pravougaonom i kvadratnom obliku.

Ukoliko ste se odlučili na jednu od ovih plitkih tuš kada i želite formirati svoju tuš kabinu, bilo koji od staklenih paravana iz bogatog asortimana Hidra Stila savršeno će “pristajati” odabranoj tuš kadi.

Pratite Hidra Stil na Facebooku!