17. Međunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2014

17. međunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2014., na kojem se predstavilo 700 izlagača iz BiH i svijeta zatvoren je danas prigodnim programom.

Hidra stil je izlagao proizvode na 17. Mostarskom sajmu privrede, 2014. godine.

Mostarski sajam održan je od 8. do 12. aprila i unatoč iznimno teškoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji, opravdao je očekivanja organizatora.

S govornice Sajma predsjednici Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović i Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović poslali su ohrabrujuće poruke za privredu obje država.

Tokom sajma, održano je niz iznimno posjećenih i značajnih konferencija, stručnih skupova, radionica i okruglih stolova na teme: turizma, zaštite okoliša, obrazovanja, industrijskog dizajna, ekonomskog plana razvoja, uvoza i izvoza te informacijskih tehnologija. Sajam je bio mjesto izravnih susreta privrednika, a ove su godine najzastupljeniji na sajmu bili domaći privrednici koji su iskazali jaki poduzetnički duh.

“U pripremi ovogodišnje manifestacije uložen je ogroman trud od strane mojih saradnika i mene, tako da na koncu možemo biti zadovoljni i ponosni na sve što se u ovih pet dana odvijalo na Sajmu. O konkretnim poslovnim pokazateljima i učincima moći ćemo govoriti u narednom razdoblju. No, ako je suditi po reakcijama izlagača i posjetitelja, koje su više nego pozitivne, možemo i moramo biti zadovoljni. Za nas je najvažnije da smo nastavili smo kontinuitet održavanja i još jednom potvrdili svoje liderstvo među sajmovima u zemlji”, izjavila je direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, zahvalivši svim izlagačima s kojima već sad postoje načelni dogovori o njihovu ponovnom dolasku u Mostar naredne godine.

Opću sajamsku izložbu, pratile su i tradicionalne podsajamske manifestacije Sajam turizma, Sajam knjige i grafičke industrije te Sajam informacijskih tehnologija koji je postao punopravni član porodice mostarskog sajma.

Dodjeljene su nagrade najboljim vinarima, kao i priznanja za najuspješniji nastup na sajmu. Zbivanja sa i oko sajma pratilo je više od 200 akreditiranih novinara koji su poslali pozitivnu sliku o našim poduzetnicima u cijeli svijet.

Organizatori su ponovni susret, zakazali za godinu dana, na istom mjestu i kako kažu na još boljem i sadržajnijem mostarskom sajmu, na čijoj se organizaciji već počelo raditi.

Pogledajte video u prilogu.

 

Izvor: klix.ba

Oznake:
ㅤㅤㅤㅤ
Anketa korisnika