Pozovite nas!

Kontaktirajte nas na telefon: +387 49 590-470

Pišite nam

Pišite nam na mail: info@hidrastil.ba

Pretražite proizvode

Asortiman naših proizvoda pogledajte na stranici proizvoda

Zahtjev za ponudom

Pošaljite upit na: komercijala@hidrastil.ba

Naš kolektiv čini preko 50 uposlenih radnika

S ponosom Vam nudimo preko 50 različitih dizajnerskih proizvoda

Vođeni iskustvom sa preko 200 uspješno realizovanih projekata

150.000+ zadovoljnih korisnika širom Bosne i Hercegovine, i regiona

10 godina garancije
na kade od sanitarnog akrila

2 godine garancije
na masažne sisteme

1 godina garancije
na tuš kabine

2 godine garancije
na tuševe i umivaonike od livenog mermera

Hidromasažni sistemi

Da, riječ je o hidromasažnim sistemima koji su postali zaštitni znak velnes- centara, ali i vlastitih kupaonica. Da hidromasažna kada nije više samo luksuz govori i podatak kako gotovo svaka bolje opremljena trgovina kupaoničke opreme u svojoj ponudi nudi veliki izbor ovih nadasve korisnih i lijepih proizvoda. Bilo da je riječ o jednostavnijim ili pak onim nešto složenijim izvedbama, hidromasažne kade su na tržištu vrlo tražene.

Hidromasažna kada u vlastitoj kupaonici? Zašto da ne? Naravno jedini uslov za njezinu ugradnju je raspoloživost prostora u kupaonici. Ako je riječ o maloj kupaonici, ne zazirite od ideje da ugradite hidromasažnu kadu malih dimenzija.

U asortimanu Hidra stila postoje vrlo lijepe i praktične izvedbe malih kada sa mogućnošću ugradnje masažnog sistema.

Tuš stijenka - WALK IN

Sve popularnije u posljednje vrijeme postaju tuš stijenke, tzv. WALK IN, koji podrazumijeva ulazak u prostor i tuširanje.

Tuš stijenke dolaze u kompletu s fiksatorom i podnom aluminijskom lajsnom. Prednosti pri korištenju WALK IN-a su brojne, estetki su lijepi, i puno je lakše dimenzije prilagoditi prostoru, a moguće je prilagoditi i dužini fiksatora i tako promijeniti udaljenost stakla od suprotnog zida.

Montaža je relativno jednostavna ukoliko se stručno obavi. Montira se na pod (pločice). Prije montaže je potrebno dobro sve izmjeriti. Pri montaži je izuzetno važno dobro paziti na sam WALK IN. Izrađen je od kaljenog stakla debljine 8mm, koje nije otporno na udarce, naročito dok još nije fiksiran. Stoga treba obratiti pozornost pri odlaganju i prislanjanju na zid, da staklo ne dolazi u dodir s podlogom nezaštićeno. Uvijek ga zaštitite debljim kartonom ili ručnikom da se ne razbije.

Nakon postavljanja tuš stijene, sve spojeve dobro silikonirati i pustiti da se silikon dobro osuši – tek se tada postiže potpuna vodonepropusnost.

Hvala na povjerenju! Vaš Hidra Stil Brčko.

hidra nanoglass
Zaštitni premaz za staklene površine protiv kamenca
Pakovanje 20 ml, dovoljno za premaz površine do 3,5 m2
Čisti i štiti Vašu tuš kabinu
nano novo