O nama

Upoznajte naše preduzeće

HIDRA Stil d.o.o. iz Brčkog je vodeća firma na tržištu Bosne i Hercegovine koja se bavi proizvodnjom kupaonih kada i tuš kada od livenog sanitarnog akrila, ugradnjom masažnih sistema, izradom elemenata od umjetnog mermera te proizvodnjom i distribucijom kabina. Osim navedenog nudi i profesionalnu ugradnju opreme, kompetentan servis u garantnom i vangarantnom roku, opskrbu rezervnim dijelovima te druge vidove podrške.

Na tržištu Bosne i Hercegovine smo prisutni od 1999. godine, od kada smo imali više transformacija u obliku i organizovanju. U godinama iza nas uspostavili smo saradnju sa renomiranim poslovnim partnerima, kako u BiH tako i van njenih granica, koji vrše prodaju i distribuciju proizvoda iz našeg asortimana. Sve proizvode iz naše ponude odlikuje provjeren vrhunski kvalitet uz konkurentne cijene, što je osigurano ugradnjom komponenti renomiranih svjetskih proizvodaca. U njihovu pouzdanost i dugotrajnost uvjerilo se na hiljade kupaca širom BiH. Naši kupci znaju da je ulaganje u kvalitet najsigurnija i najisplativija investicija, tako da je naša ponuda svakim danom sve veća, te smo u mogućnosti zadovoljiti i najzahtjevnije klijente.

Poslovati sa HIDRA Stilom znači da nikada nećete biti prepušteni sami sebi !

 

Redovno radimo na usavršavanju naših proizvoda, kreiranju novih proizvoda i novog dizajna za postojeće proizvode, te dajemo garanciju na naše proizvode!  Za sve naše proizvode posjedujemo odgovarajuće certifikate, i redovni smo izvoznici naših proizvoda na tržište Europske Unije i zemalja Balkana. Budite slobodni da nas kontaktirate i uvjerite se u kvalitet naših proizvoda!

Hidra stil proizvodni program kupaonih kada bredniranih kao HIDRA izrađene su od 100% lijevanog sanitarnogakrila ojačanog poliesterskomsmolom i staklemin vlaknima. Već dugi niz godina akril (PMMA – Polimetilmetakrilat) se smatra najpogodnijim materijalom za proizvodnju kupaonih kada. Odlikuje se postojanošću boje ( UV stabilnosti), visokom tvrdoćom, hemijskom otpornošću i besprijekornim sjajem. Zahvaljujući svojoj molekularnoj strukturi kupaone kade od sanitarnog akrila izuzetno su glatke i imaju minimalnu mikroskopsku poroznost pa se bakterije i mikroorganizmi ne zadržavaju na površini kade. Sam akril (PMMA) je jedan od najkorisnijih materijala današnjice koji je našao primjenu u mnogim područjima gdje se zahtijeva kvalitet, trajnost, sigurnost i visok stepen funkcionalnosti.

Lijevani sanitarn akril moderna je, unaprijeđena, vrsta akrila koja se dobiva puno komplikovanijim postupcima od ekstrudiranog akrila, te samim time ima visoku cijenu koštanja. Liveni sanitarni akril ima praktički neograničen vijek trajanja, uz nepromijenjene osobine, neovisno o faktorima kojim je izložen (toplina, sunce, hladnoća, prašina itd.). Uprkos njegovoj minimalnoj težini i debljini, gotovo ga je nemoguće slomiti. Zbog velike površinske tvrdoće, površinu kupaonskih kada izrađenih od ovog materijala gotovo je nemoguće ogrebati pri normalnoj uporabe, a ukoliko se to ipak dogodi, materijal se vrlo jednostavno vraća u prvobitno stanje pomoću brusnog papira visoke granulacije ili primjene finih polirpasta.

Hidra stil asortiman čini preko 180 modela, ergonomski oblikovanih, kupaonih kada dostupnih u različitim dimenzijama i oblicima, a dodaci i pribor kao što su masažni sistemi, kabine za kade, obloge, miješalice, kromoterapije, aromaterapije, naslanjači za glavu te rukohvati dostupni su Vam na izbor kako bi se što više prilagodili Vašim željama i potrebama.

Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000, koji se sprovodi u Hidra stil-u, nalaže kontrolu sirovina na dnevnoj bazi kako bi se osigurala postojanost naših proizvoda. Kupaone kade izrađuju se u skladu sa normom BAS EN 198, prema internacionalnoj klasifikaciji standarda za akrilne kade (ICS), te prolaze zahtjevnu internu kontrolu.

Sve HIDRA kupaone kade imaju 10-godišnju garanciju i servis dostupan na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine. Kade i tuš kade izrađene od lijevanog sanitarnog akrila imaju mnoštvo prednosti nad keramičkim i metalnim pandamima:

  • Lijevani sanitarni akril daleko je najugodniji materijal na dodir i tokom dugogodišnjeg korištenja;
  • Zahvaljujući kvaliteti i savitljivosti ovog materijala, termoformiranjem je moguće dizajnirati ergonomične oblike kupaonskih kada i na taj način doprinijeti zdravlju Vašeg tijela;
  • Prosječna akrilna kada teži oko 20 kg, a metalne i keramičke kade nekoliko puta više, odnosno lakša je ugradnja i manipulacija proizvodom;
  • Održavanje je iznimno jednostavno, potrebno je samo periodično ispiranje nečistoća neabrazivnim sredstvima;
  • Emajliranje nije potrebno;
  • Površina akrilnih kupaonskih kada izuzetno je glatka pa se bakterije i ostali patogeni elementi na njoj ne nakupljaju tokom vremena;
  • Pogodne su za ugradnju masažnih sistema, za razliku od keramičkih i metalnih.

VIZIJA

VIZIJA kompanije HIDRA Stil Brčko je da održi  lidersku poziciju u proizvodnji i distribuciji proizvodnog asortimana u Bosni i Hercegovini, i da proizvodi kako za sadašnje tako i za buduće generacije.

HIDRA Stil teži stalnom njegovanju uzajamnog povjerenja i poštovanja među svojim klijentima i partnerima.
Inovativnošću i težnjom za liderstvom u regionu, HIDRA Stil, pronalazi  nove načine zadovoljavanja potreba svojih partnera i klijenata.

MISIJA

MISIJA kompanije HIDRA Stil Brčko je pružanje usluga vrhunskog kvaliteta, uz optimalan odgovor na sve zahtjeve svojih klijenata, i ostvarenje veće vrijednosti za klijente uz stalno usavršavanje svog kadra, poboljšavanje organizacije rada, te primjena principa upravljanja kvalitetom.